вівторок, 23 червня 2015 р.

Святкування Дня Матері

Мати - всього початок, Мати - берегиня роду людського. Незмірну любов, ласку, ніжність і тепло дарує вона своїм дітям, оберігаючи їх і дім. Її святою завжди називали. Мати народжувала дитину, співала їй пісень, вчила добра і любові, навчала охайності, працьовитості...
Мати  нічого не пошкодує для своєї дитини, це вона у хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того,щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть всю свою мудрість, тепло свого серця, своє здоров'я.
Материнська любов не знає кордонів страху, сумнівів, розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє нас перед безоднею. Мати тяжко страждає, якщо її дітей спіткало лихо, і розцвітає, стає молодшою, веселішою, сильнішою, коли бачить, що її діти виросли порядними людьми. Мати - захист і притулок для дитини - вона її опора і совість. 


 В Золотопотіцькій школі відбулося святкування Дня Матері. Його підготували і провели учні 5 класу,  класний керівник - Петрів О. С.  Пісні для матерів,слова подяки, усмішки, квіти - все це для наших любих матусь.















НАШІ МАМИ, НАШІ ДІТИ












 
МОМЕНТИ ШКІЛЬНОГО ЖИТТЯ

 

КНИЖКОВА ВИСТАВКА У БІБЛІОТЕЦІ 

СМТ ЗОЛОТИЙ ПОТІК ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ МАТЕРІ


 

Немає коментарів:

Дописати коментар