суботу, 10 червня 2017 р.

Міняю кульку на віршик


День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє.
      Кожна дитина мріє рости здоровою і доброю, розумною і мудрою, працьовитою і творчою, прагне дарувати всім навколо свою щиру усмішку, велику любов, добре і тепле слово, мудру пораду, адже людина приходить у світ для добра.
1 червня Золотопотіцькою бібліотекою проведена вулична акція "Міняю кульку на віршик" присвячена Міжнародному Дню захисту дітей.  Бібліотекарі за прочитаний вірш дарували дітям кульку.
В акції взяли учась: Гірняк Вероніка, Стельмах Юля, Кульчицький Павло, Войнарович Роман,  Микуляк Діана,  Мельничук Толя,  Матвіїшин Марічка, Вуїв Настя, Ількевич Таня, Поліян Ліля, Фернезий Артем.
Свято  подарувало дітям роздуми про щасливе майбутнє, хвилини спілкування, мить теплих усмішок і добра.
В цей день були вручені грамоти дітям - активним відвідувачам бібліотеки за участь у проведенні масових заходів у бібліотеці за 2016-2017р.
Грамотами відзначені: Кузевич Іван, Струсінський Андрій, Микитчак Андрій, Прончук Богдан, Микуляк Михайло, Куриляк Максим, Кордівська Настя, Добринська Іванка,  Гірняк Аліна,  Ковальчук Аня,  Вуїв Зоряна.

 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар