вівторок, 19 лютого 2019 р.

Журавлі з отчого дому











З нагоди відзначення  30-ї річниці виведення військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав в бібліотеці відбулася розмова за круглим столом "Ціна чужої війни"
В ній взяли участь ветерани афганської війни:  Леонід Михайлович Саханенко  -   житель смт. Золотий Потік та Володимир Іванович Мацькевич -  житель с. Соколів. Вони поділились спогадами про ту жорстоку криваву війну, розказували про своїх бойових побратимів, про зустрічі, які відбуваються кожного року в цей день.
Бібліотекарі сіл Золотопотіцької ОТГ знайомили із передумовами та страшними подіями  афганської війни, сумною статистикою втрат людей в цій війні, розказували про своїх односельців  воїнів-інтернаціоналістів.
Ми маємо пам'ятати, що серед нас живуть люди, які в 20-30 років стали свідками і учасниками воєнних подій, які важко забути..  І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом ,подвигом.
  Захід  мав на меті привернути увагу  не тільки до Афганської війни як трагедії, а й до мужності людей, які сьогодні захищають цілісність і суверенітет нашої держави на сході України, а також Героїв Небесної Сотні

Немає коментарів:

Дописати коментар