пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Чисте довкілля – здорова нація!

 17 квітня – Всеукраїнський День довкілля.

Мета проведення Дня довкілля - привернути увагу людей до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до довкілля, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості, прагнення берегти рідну природу та країну.
Все живе, що нас оточує, хоче і повинно жити. Якщо загине природа, загине і людство.
Ми, українці, маємо гордитися тим, що доля подарувала нам диво – чарівну й неповторну красу природи. Та багатства природи небезмежні. Маємо їх дбайливо оберігати, як порядні господарі. Так роблять в усьому світі, бо проблеми екології, охорони природи нині найважливіші, адже природа – це наше життя, наше здоров’я.
День екологічних знань важливий не тільки для тих, хто займається екологічним вихованням та освітою, а й для всіх жителів нашої планети, адже йдеться про безпечне життя в майбутньому всіх нас. Збережений підсніжник, пташеня повернуте до гнізда, посаджене деревце – це і є конкретна справа в охороні природи. Прищеплення екологічної культури сьогодні – запорука збереження здоров’я майбутніх поколінь! Є багато прийнятих законів про охорону природи, але найвищим законом для кожного з нас має бути наша СОВІСТЬ.
Запрошуємо всіх до перегляду виставки-інсталяції "Чисте довкілля – здорова нація», яка розкриває тему сучасного стану навколишнього середовища і його захисту.


Немає коментарів:

Дописати коментар