пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Руками створена краса

Одним із пріоритетних напрямків роботи  нашої бібліотеки є краєзнавча робота.
Любов до рідного села, до землі, до людей . які в ньому живуть, є спільною турботою про те, щоб воно було багатшим, красивішим, культурнішим. Для цього потрібно добре знати його історію, природу, традиції і культуру.
В день святкування селища, читальний зал бібліотеки прикрасила виставка вишитих картин і ікон майстринь-вишивальниць Золотого Потоку.
Кожна робота досконала, випромінює світло і добро. Тут є і вишивка хрестиком, і бісером.  Вишиті ікони приносять духовне піднесення, від них віє теплотою і дивлячись на них, вони ніби "оживають".
Захоплення, бажання, терпіння, праця і любов до краси - ось що потрібно для створення прекрасних образів та картин даного мистецтва.
Виставку вишитих робіт доповнювали картини живопису наших односельчан, а також плетені вироби для "козацького столу" на весілля, які власноруч виготовила Боднарук Марія. Захід   одразу отримав схвальні відгуки у відвідувачів.
Організатори виставки щиро вдячні вишивальницям та художникам:  Куздровській Христині, Вуїв Ользі, Гірняк Марії, Баран Тані, Баран Людмилі, Подолян Галині, Люб'янецькій Анастасії, Мороз Ользі, Подолян Дарії, Даум Марії, Бубнів Олександрі, Боднарук Марії, Стовп'юк Світлані, Богачик Людмилі, Юзьків Людмилі, Подолян Світлані, Стасюк Любові, Дутчин Мар'яні, Кузик Михайлу, Миронець Вікторії  за те, що вони поділилися неповторною красою плодів своєї роботи з користувачами бібліотеки, гостями та жителями селища.









Немає коментарів:

Дописати коментар