суботу, 11 лютого 2017 р.

Золотопотіцький Різдвяний калейдоскоп

Протягом січня в бібліотеці проходила акція "Різдвяний калейдоскоп". До нас завітали діти із дитячого садочка "Берізка" з своїми вихователями Р. Т. Кордівською, В. М. Мартиновською, О. Г. Кузевич та Г.М. Небора. Малята колядували, щедрували, вінчували.
Відвідала бібліотеку пенсіонерка Катерина Качоровська, учасник церковного хору. Вона розказала що ціле своє життя вона співає і дуже любить співати. В 90-тих роках, коли серйозно захворіла п. Катерина просила в Бога видужання, щоб ще могла співати в церковному хорі. І Бог допоміг їй. Пані Катерина колядувала в бібліотеці старі колядки, які зараз вже призабули, і щедро вінчувала із прийдешнім Різдвом. 
Новонародженого спасителя прославляли музикою Богдан Олексюк та Юлія Воєвода.
Жителька смт. Золотий Потік пані Катерина Карпо колядувала нам на польській мові, прославляла новонародженого Ісусика і бажала всім добра. Дуже мелодійну польську колядку виконала Оля Сенів. Вона навчилась її в Польщі, де недавно побувала.  Привітав із Різдвом настоятель Золотопотіцького римо-католицького костелу отець Даріуш.
Приходив до бібліотеки засівальник Тарас Микитчак, учень 5-го класу, з побажаннями миру, добробуту та всіх благ у Новому 2017 році.
Дзвінко щедрували дівчата Таня та Марія Добринські.
З вітальним словом до золотопотітчан звернувся о. Володимир. Він наголосив на значенні циклу різдвяних свят.
У клубі за інтересами "Спілкування для душі" в кінці січня відбулася розколяда. До учасників клубу приєдналися жителі селища - наші користувачі, охочі поколядувати. Лунали щедрівки, колядки, вінчування та засівання.
Ми дякуємо всім за пісенну молитву
Що часточку серця віддали свого
Хай Бог зберігає Вас кожної миті
Христос народився!
Славімо його!

Немає коментарів:

Дописати коментар