четвер, 23 лютого 2017 р.

Небесна Сотня: Герої не вмирають!

Минає 3 роки, з того часу коли в столиці нашої країни відбулися жахливі події. Вони наче цунамі прокотилися нашою країною. Найстрашніше відбулося з 18-20 лютого. Багато людей поранено, були і жертви. Більшість з них молодь - ті що тільки почали своє життя. Сьогодні ми їх називаємо Небесною Сотнею. Це були дійсно патріоти, які готові були на все заради своєї країни.
З метою належного вшанування подвигу героїв  Небесної сотні  в бібліотеці смт. Золотий Потік відбулася бесіда за "круглим" столом "Небесна Сотня: Герої не вмирають!"
В ній взяли участь заступник селищного голови Ю. З. Поврозник ,секретар виконкому селищної ради  Г. І. Дручок; священник місцевої  УГКЦ о. Володимир; активісти Майдану  -  М Б. Кузик, М.Г. Навроцький, Г.В. Носата, О.Г.Кузевич; В.І. Федоришин,  Г.М. Небора, Л.М. Делявська, М. М.. Сербенська.
Присутні згадували буремні події 3-річної давності, вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.
Марія Сербенська виконала авторську пісню "Були на Майдані!" присвячену героям Небесної Сотні.
Справа про загиблих ще повністю не розслідувана і винних не покарано, але всі ми хочемо перемоги, миру, спокою. То ж давайте будемо вірити в це і надіятися, адже герої Небесної Сотні закликають нас із небес не здаватися.
Слава Україні! Героям слава!





Книжкова виставка у бібліотеці


Немає коментарів:

Дописати коментар