вівторок, 15 травня 2018 р.

Свято Матері











Мама… Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки, жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважали в сім’ї, прислухалися до порад, в яких  знаходили  спокій  і надію…
"Ой,  маю я три матері, та всі три хороші - 
  Три матері, три квіточки, як три красні рожі."  - тема чергового засідання клубу за інтересами "Спілкування для душі" при Золотопотіцькій бібліотеці. 
На святі познайомилися з історією виникнення свята, звучало багато теплих слів та спогадів про своїх матерів.   Матір ми вшановуємо в трьох іпостасіях: Матір-Богородицю, Матір-Україну, Матір-Жінку, тому на святі  звучали пісні "Через поле України ішла Божа матір" "Пісня про  рушник", "Мамина сорочка", "Виростеш ти сину...", "Чорнобривці", "Мамина коса";  "Пісня про маму" у виконанні Марії Сербенської.  Юні читачі Міша Ваврик та Наталя Дармограй підготували і розказали  для учасників клубу вірші про маму. 
А бібліотекар зачитала уривок із твору Степана Пушика "Надія" про силу маминої молитви.
З святом Вас дорогі матері!  Нехай Ваші серця зігріває любов і турбота дітей та близьких, а кожен день буде наповнений радісними та приємними подіями. Здоров'я Вам, терпіння, любові. достатку та миру!

І


Немає коментарів:

Дописати коментар