четвер, 1 серпня 2019 р.

Запрошуєм до бібліотеки!

В наш час існує дуже великий вибір книг різних жанрів і тематики. Існує можливість експериментувати і відшукати стиль написання, який стане улюбленим. Література, представлена на книжковій виставці "І в кожній книжці своя неповторна історія..." чекає  свого читача, щоб разом подорожувати в часі, знайомитися з цікавими людьми, починаючи від вигаданих супергероїв до реальних особистостей, розважатись, сміятись або плакати. Нам бібліотекарям дуже приємно, коли наш читач знаходить свою улюблену книгу, яка змінює його життя назавжди, з якої отримує інформацію для роздумів, та збагачує свій внутрішній світ.
Кожна книга є унікальною та неповторною, має свою історію, свою родзинку та шарм. За допомогою книг ми відкриваємо для себе безліч інших світів, занурюємося в інші епохи, звичаї, культуру. 
Хочеться зазначити, що нові засоби інформації, це дуже добре, вони в деякій мірі доповнюють книги, але замінити її, замінити спілкування з нею, її значення в житті людського суспільства вони не зможуть. Тож чекаємо на вас в нашій  книгозбірні, де кожен читач різної вікової категорії з різними уподобаннями знайде для себе свою книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар