понеділок, 2 березня 2020 р.

Весна, як жінка. Жінка, як весна: буває ніжна, а бува примхлива...

За вікном уже весна. Надворі ще холодно, але в серці бринить дзвіночок... Це дзвіночок надії, який повертається до нас із весною. І от коли настає весна і появляються перші квіти ми відзначаємо велике свято - Міжнародний день прав жінок і миру.
Це свято несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті - щастя, радість, надія та кохання  пов'язане із жінкою.
Жінка... Найзагадковіше створіння Всевишнього. Природа надала їй найважливіші функції – продовжувати рід людський. Жінка – світло свого дому, серце сім'ї, хранителька і захисниця родинного вогнища. Вона дарує любов та ніжність, вислуховує, потішає, підбадьорює, прощає, примирює й поступається кожному. Навколо неї все стає на свої місця, єднається, віднаходить гармонію, розцвітає...
Світська вечірка "Весна. Кохання. Квіти. Жінка" відбулася в нашій бібліотеці. Учасники клубу за інтересами та відвідувачі бібліотеки мали нагоду послухати вірші, звернутися до спогадів і мрій, посміятися і просто відпочити. Присутні чоловіки привітали жінок з святом весни, а Василь Петрович Юзьків зачитав свої нові творіння.
З святом весни Вас! З святом надії! З святом жінки!








Немає коментарів:

Дописати коментар