неділю, 14 лютого 2016 р.

РозКоляда

Ось і добіг до кінця місяць січень, багатий на різні свята.   По Україні ступає лютий,  скоро свято Стрітення і закінчується цикл різдвяних свят.  Завершити різдвяні свята ми вирішили РОЗКОЛЯДОЮ.  

Свято Розколяди особливе, адже воно не лише завершує різдвяний цикл, але й гуртує людей для спільного прославляння народження  Христа, пригадує нам глибинний зміст святкування Різдва, дозволяє хоча б на мить перенестись думками у маленькі й затишні ясельця, у яких новонароджена Божа дитина благословляє світ..  

Розколяда -  коляда, це спільна молитва,  це подяка Богу за дари Різдва.

Проведення розколяди   -  прославлення народженого Спасителя. Саме він є для нас усіх дороговказом до єдності, любові та розуміння. А ще щоб ми не забували якого ми роду, а ми українського роду, який завжди зберігає свої традиції і культуру.
   
Ми всі зібралися, щоб великою українською родиною провести коляду до небес, а також колядницькою молитвою просити Господа, щоб зіслав мир на нашу Україну.


Вітаємо всіх  з вдало проведеними різдвяними святами і бажаємо  щоб ви всі в здоров`ї,  мирі  і достатку дочекатись Різдва наступного року.









Немає коментарів:

Дописати коментар