суботу, 20 лютого 2016 р.

Героям Слава!



"Найкращий пам'ятник Небесній сотні – це Україна, вільна від корупції, кумівства та клептократії", - посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Минає два роки з часу загибелі Героїв Небесної Сотні. Світла пам`ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці. Всім тим хто не дожив кілька днів до весни.

Небесна Сотня - наш біль, наші сльози, наша гордість.

Вони загинули за честь, за волю, за право бути українцями, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями.

З метою належного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні в бібліотеці смт. Золотий Потік відбулася бесіда за "круглим" столом: "Революція Гідності: Ангели Майдану!"
В ній взяли участь голова селищної ради, учасник АТО  Кушик Р.Р., вчитель історії Іванів Л.М., та учасники Майдану 2014 р. - Кузик М., Носата Г.В., Окіпнюк В. Р., Василинюк О., Кузевич О.Г., Дутчак О.П., Кушик О.О., Навроцький М. Г. Вони ділились спогадами побаченого та пережитого у той нелегкий час і вшанували Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО хвилиною мовчання і помолилися за їхні душі.








Сьогодні саме від нас залежить як гордо та могутньо буде звучати ім'я УКРАЇНА.
Почалася переломна сторінка історії нашої країни, і всі ми жадаємо перемоги. Тож прислухаймося сьогодні до голосу героїв нашого часу і виконаємо їх заповіт!


СЛАВА УКРАЇНІ! 
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар